Opinie Naszych klientów

Nasza praca bazuje głównie na rzetelnym informowaniu, a nie perswazji – nasze rozwiązania są na tyle skuteczne, że do ich zakupu nie trzeba zachęcać tych, którzy potrzebują garażu lub domku ogrodowego.Opinie naszych klientów to najlepsza referencja:

Robert Nowicki
Robert Nowicki
09/09/2022
Polecam z pełną odpowiedzialnością, zarówno współpracę z Panią Małgosią jak również z ekipą montażową tj. p. Robertem i p. Włodkiem z Warszawy. Panowie pełna profeska i kultura. Pozdrawiam Robert Nowicki
Leszek Szpyt
Leszek Szpyt
09/08/2022
Garaż użytkuję już od dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobre materiały, miłe i fachowe doradztwo. Wielkość garażu to 9x6 m, a panowie uporali się z postawieniem go w niecałe 3 dni Bardzo polecam
Mirek S
Mirek S
12/06/2022
Współpraca z firmą jakmurowane.pl od samego początku układała się bardzo profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolony z postawionego garażu, postanowiłem dodać opinię dopiero po dwóch latach użytkowania i z pewnością mogę polecić firmę każdemu. Pani Małgosia jest bardzo profesjonalna i pomocna. Pozdrawiam
Konrad Chomicki
Konrad Chomicki
26/05/2022
Profesjonalnie i miło. Polecam 👍
R fix
R fix
08/05/2022
Gorąco polecam! Począwszy od samego początku czyli wyceny garażu, poprzez zamówienie aż do realizacji projektu - ogromny plus! Profesjonalizm na każdym etapie realizacji zamówienia. Kontakt z Panią Małgorzatą należy do przyjemności. Pani Małgorzata zawsze służy pomocą oraz fachową poradą. Ekipa montująca garaż stanęła na wysokości zadania. Duży garaż z carportem zmontowali w 2 dni - szybko, sprawnie i fachowo pozostawiając po sobie porządek. Sam garaż to wyrób klasy Premium. Wykonany solidnie z uwzględnieniem najdrobniejszych szczegółów. Gorąco polecam produkty oraz usługi firmy JakMurowane.pl ! Dziękuję - Radek
Rafal Nagorski
Rafal Nagorski
28/01/2022
Szybka wycena, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Solidny i estetyczny garaż na dwa stanowiska z automatyczną bramą zamontowany w przeciągu jednego dnia. Polecam.
Artur Krawczyk
Artur Krawczyk
04/12/2021
Dominik Strek
Dominik Strek
29/11/2021
Bardzo profesjonalna Firma, polecam każdemu kto chce mieć solidną konstrukcję stalową a wyglądającą na zewnątrz JAKMUROWANE .
Gabriela Partyka
Gabriela Partyka
27/11/2021
Serdecznie polecam usługi tej firmy! Montaż garażu dwustanowiskowego z automatyczną bramą bez zarzutu i bardzo sprawnie. Bezproblemowy kontakt i fachowa pomoc na każdym etapie zamówienia. Garaż wygląda bardzo estetycznie i solidnie- dopracowany jest każdy najmniejszy szczegół. Panowie z ekipy montażowej znają się na swojej pracy i sprawnie przebiegł montaż. Panowie pilnują porządku w miejscu pracy zarówno w trakcie jak i po skończonym montażu. Wszystko przebiegło bez zarzutów. Polecam korzystanie z usług tej firmy. 🙂 Pozdrawiam!
Tomasz Bojakowski
Tomasz Bojakowski
16/11/2021
Współpraca z firmą jakmurowane.pl od samego początku układała się bardzo profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolony z postawionego garażu. Pani Małgosia zawsze bardzo profesjonalna i pomocna. Pozdrawiam

Biuro Handlowe:
Wola Niemiecka 78b
21-025 Niemce

NIP 713-234-98-32
REGON 431875414
nr konta: 70 1140  2004 0000 3402 5459 6456

Galeria | Opinie | FAQ

O Nas | Kontakt | Certyfikaty  | Certyfikaty